ASEKSÜEL NEDIR?

cinsellik. lezbiyen, gey, biseksüel ve transseksüel terimleri çoğu insan için tanıdıktır. Ancak, aseksüel gibi kelimeler anlamları hala nispeten bilinmeyen LGBT topluluğu ile ilgili terimlerdir.Bu nedenle bugün aşağıdaki soruyu yanıtlayacağız: Aseksüellik nedir?

ASEKSÜEL NEDİR?

Aseksüellerde cinsel çekim yoktur. Bu nedenle, bu çekicilik eksikliği herkesi etkiler: erkekler, kadınlar, transgender, homoseksüeller, vb. Eğer karşı cinsten biriyseniz, kendinize bunun sizinle aynı cinsten olan insanlarla aynı olduğunu ama herkesle aynı olduğunu söyleyin. Ancak bir aseksüel sevebilir, ama bu sevgi saf olacaktır. Aromantikler kimseye karşı duygu besleyemeyen insanlardır. Bu nedenle hiçbir zaman aşık olmamışlardır. Ancak, nüfusun geri kalanıyla aynı cinsel arzuyu hissederler. Bugünden itibaren aseksüelliğin ne olduğunu merak eden herkese cevap verebileceksiniz.

Günlük hayatınızda karşılaştığınız insanlara LGBT olmaktan gurur duyduğunuzu göstermek mi istiyorsunuz? İşte beğenebileceğiniz bazı ürünler 

|

|

Bu-cinsel-çekicilik-yokluğu-ne-zaman-kamuoyuna-açıldı?

2017 yılında, WorldPride’daki (Madrid’de) bir konferansta, bahsedilmeye başlandı. O zamandan bu yana, özellikle psikologlar ve sosyologlar tarafından birçok araştırma yapıldı. Bazıları aseksüelliğin gerçekte var olmadığını iddia etmektedir. Toplumun aseksüellik konusuna bakışının nasıl değişeceğini sadece zaman gösterecek. 2005’ten beri aseksüel insanlara adanmış bir Fransız forumunun var olduğunu bilmelisiniz. Bunun adı AVEN. İngilizce karşılığı 2001’de var oldu!

ASEKSÜEL NEDİR?

BİR ASEKSÜEL NEDİR?

|

Share :

Beğendim :

I love loading…

|

içinde

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Değişikliğinizi seçin
EUR Euro